Afspraak maken

Reumatologie

Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken reumatologie

Wanneer u een afspraak wilt maken, kan dat bij de polikliniek Reumatologie in Doetinchem en in Winterswijk.

- Slingeland Ziekenhuis:

De polikliniek Reumatologie in Doetinchem is bereikbaar via telefoonnummer (0314) 32 94 20, op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.
Nieuwe patiënten kunnen alleen telefonisch een afspraak maken. 
Bent u al bekend bij de reumatoloog dan kunt u ook online een controle-afspraak plannen via Mijn Slingeland.

- Streekziekenhuis Koningin Beatrix:

Via het Klantcontactcentrum kunt u contact opnemen: telefoonnummer 0543 - 54 42 38, op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Verwijzing

Nadat u door uw huisarts of andere specialist verwezen bent naar de reumatoloog, kunt u contact opnemen om een afspraak te plannen. Indien u door de huisarts bent verwezen, dan krijgt u meestal een zorgnummer (ZD-nummer) mee om daarmee een afspraak te maken. Dit nummer is gekoppeld aan uw verwijsbrief. 

Afspraak maken met de verpleegkundig reumaconsulent

Bent u onder behandeling van de reumatoloog, dan kunt u in overleg met uw behandelend arts een afspraak maken voor het spreekuur van de verpleegkundig reumaconsulent.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u beroepsmatig in contact met levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens of woont u op een bedrijf waar deze dieren worden gehouden? Meld dit bij het maken van de afspraak én aan de balie. Dit in verband met maatregelen tegen de  MRSA-bacterie.

Zie ook:

Locatie

  • Polikliniek reumatologie Slingeland
    Bij binnenkomst in de centrale hal gaat u linksaf, en daarna wederom links na de vitrines. De polikliniek vindt u aan het eind van deze gang. Volgt u de wegwijzers/bordjes ‘route 96
  • Polikliniek reumatologie SKB
    Bij binnenkomst in de centrale hal gaat u linksaf. Als u de bordjes 'polikliniek 10' volgt, vindt u de polikliniek reumatologie aan het einde van deze gang. 
Zie ook: Eerste consult en diagnose