Blog › Recente reacties

Recente reacties

JOVADAOPKO heeft gereageerd op Jicht: pijnlijke gewrichtsontstekingen

Vrijdag, 18 September 2020 om 10:09 - #1

Door gebruik van allopurinol is mijn urinezuurgehalte in mijn bloed sedert geruime tijd gedaald van 8 naar een waarde tussen 4 en5.. Sinds vele jaren heb ik ook een verdikking aan de binnenkant van mijn linkerknie ( na een scan stond er in het verslag...een chronische verdikking).Af en toe krijg ik last (pijn) aan deze verdikking ...begint 's nachts, warm aanvoelen, geen roodheid of koorts.....volgt ook kuur met lexederate (6 pilletjes wekelijks in te nemen , dus geen spuit) tegen psoriasis arthitris In behandeling bij reumatoloog.Ik stel mij de vraag of een operatief verwijderen van van verdikking aan knie wenselijk is?

LendO heeft gereageerd op Ziekenhuis wisselt TNF-alfa remmer adalimumab naar ander merk

Woensdag, 6 Mei 2020 om 15:09 - #6

Graag een reactie naar denouden.n@gmail.com

LendO heeft gereageerd op Ziekenhuis wisselt TNF-alfa remmer adalimumab naar ander merk

Woensdag, 6 Mei 2020 om 15:08 - #5

Is er ervaring met het gebruik van Hyrimoz bij Neuroborreliose die behandeld is met abx, maar er blijft een hoge TNF-alpha. Voor Lyme ben ik uitbehandeld. Ik heb daarbij ook auto-immune klachten zoals trage schildklier (Hashimoto). Ben extreem moe, heb darmklachten en vooral In de ochtend extreme brainfog. Zou ik in aanmerking kunnen komen voor een proefbehandeling met Hyrimoz?

Anne Nibbeling heeft gereageerd op Maatregelen rondom corona

Zondag, 5 April 2020 om 21:07 - #2

U kunt op de site van reuma Nederland kijken. Daar staat helder weergegeven wat u kunt doen. Het begint met: blijf thuis. Dit om risico zoveel mogelijk uit te sluiten.Succes Bianca

Anne Nibbeling heeft gereageerd op Maatregelen rondom corona

Vrijdag, 3 April 2020 om 12:54 - #1

HalloToch een vraag over de Biologicals die ik neem. Ik werk in de zorg en loop daardoor meer risico voor besmetting. Wat moet ik doen ?